Cu bucurie nemărginită vă scriem Preafericirii Voastre pentru a vă transmite felicitări călduroase din partea Institutului pentru studii creștin-ortodoxe Cambridge, cu prilejul evenimentului istoric de sfințire a noii Catedrale Naționale din București.

Sfințirea catedralei, prin harul Sfântului Duh, reprezintă atât apogeul unei viziuni istorice și teologice de lungă durată, cât și răspunsul la persistența în rugăciune a Bisericii ­Ortodoxe Române de-a lungul mai multor generații.

În același timp, sfințirea catedralei este, fără echivoc, rezultatul dragostei și viziunii Preafericirii Voastre, care a adunat și inspirat persoane, comunități și orga­nizații, atât din România, cât și din diaspora, cu scopul de a face din catedrală o realitate.

Cerând binecuvântarea Preafericirii Voastre, ne rugăm milostivului Dumnezeu să vă dăruiască ani mulți în calitate de păstor al lui Hristos, pentru slava numelui Său, asigurându-vă Preafericirea Voastră de dragostea noastră și angajamentul în Hristos.

Dr. Christoph Schneider, director academic,

Pr. Dragoș Herescu, director,

Dr. Răzvan Porumb, director adjunct

 

* Scrisoare de felicitare adresată Preafericitului Părinte 
Patriarh Daniel de către conducerea Institutului pentru studii creștin-ortodoxe Cambridge (IOCS), cu prilejul sfințirii Catedralei Naţionale. IOCS a fost înființat în 1999 ca membru al Federației Teologice din Cambridge. IOCS este unica instituție creștin-ortodoxă pentru educație postuniversitară din Marea Britanie, care reunește creștini din toate Bisericile Ortodoxe din Europa de Est, din Rusia, Orientul Mijlociu, lumea occidentală, dar și din numeroasele jurisdicții ortodoxe din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei. (sursa: basilica.ro)

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Inserati termenul dorit si apoi apasati tasta Enter