Luni, în a doua zi de Paști, în parohiile din Protoieria Onești, Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului, a avut loc o procesiune cu icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Giurgeni și cu racla cu sfinte moaște de la Catedrala Arhiepiscopală din Roman.

Pelerinajul a fost organizat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la inițiativa părintelui protopop Ioan Bârgăoanu, pentru încetarea pandemiei de Covid-19. „Biserica vine în sprijinul credincioșilor prin acest popas duhovnicesc al Maicii Domnului și al sfinților. Respectând toate dispozițiile reglementate în acest context de ordonanțele militare, ne-am oprit în dreptul fiecărei biserici și am rostit o rugăciune”, a declarat ­părintele protopop Ioan Bârgăoanu. Icoana ­făcătoare de minuni și racla cu sfinte moaște au fost însoțite de către părintele stareț al Mănăstirii Giurgeni, protosinghelul Nicolae, și de către ­părintele protopop de Oneşti.

„Rugăciunile Maicii Domnului și ale tuturor sfinților purtați în această procesiune să ne fie spre ocrotire de tot răul, pentru vindecarea ­bolilor sufletești și trupești, să umple de bucuria și pacea Învierii Domnului inimile tuturor credincioșilor! Hristos a înviat!”, a mai adăugat părintele protopop.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Inserati termenul dorit si apoi apasati tasta Enter