Gala „100 pentru Centenar”, la Berlin

Înaltpreasfințitul Părinte Serafim, Mitropolitul ortodox român al Germaniei, Europei Centrale și de Nord, alături de alte personalități românești din Germania, a primit Premiul Galei „100 pentru Centenar”, în semn de apreciere pentru contribuția la promovarea valorilor și identității românești, se arată pe site-ul mitropolia-ro.de.

Evenimentul festiv a avut loc marți, 30 octombrie, la sediul Ambasadei României din Berlin, fiind organizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP) în parteneriat cu Ambasada României în Germania.

Premiul Galei „100 pentru Cen­tenar” a fost înmânat Înalt­prea­sfințitului Părinte Mitropolit Serafim de ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero. De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment festiv, părintele protosinghel Clement Lodroman, parohul bisericii ortodoxe românești „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Berlin, a primit din partea Ambasadei României la Berlin Diploma de Excelență, pentru activitatea depusă în slujba comunității românești din Berlin.

 

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns