Miercuri, 10 iunie 2020, Prea­sfinţitul Părinte Antonie, Episcop de Bălţi, a făcut o vizită la Spitalul Clinic din Bălţi, unde director este dr. Serghei Rotari, informează Biroul de presă al eparhiei.

Cu acest prilej, ierarhul a donat spitalului din Bălţi 500 de măşti de bumbac, 50 de viziere şi 200 de mănuşi. Preasfinţia Sa a menţionat că echipamentul reprezintă donaţia Înaltprea­sfinţitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, care iubeşte mult Basarabia şi care a făcut daruri similare şi pentru Arhiepiscopia Chişinăului şi pentru Episcopia Basarabiei de Sud.

Preasfinţitul Părinte Antonie a mai precizat că Episcopia de Bălţi este aproape de medici şi se roagă pentru sănătatea tuturor lucrătorilor medicali şi pentru vindecarea celor infectaţi cu noul coronavirus. La rândul său, directorul unităţii medicale a mulţumit, din partea medicilor instituţiei pe care o conduce, pentru donaţia „atât de necesară pentru spital în mod deosebit în aceste zile, când se observă o creştere a numărului celor infectaţi cu SARS-CoV-2” şi a urat donatorilor sănătate şi putere de a face şi alte asemenea fapte bune.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Inserati termenul dorit si apoi apasati tasta Enter