Reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, arhimandritul Teofil Anăstăsoaie, a binecuvântat, joi, 26 septembrie, sediul noului Consulat General al României de la Haifa, Israel, care este operațional începând din 1 octombrie.

La invitația lui Ion Mihai, consulul general al României în Haifa, părintele Teofil Anăstăsoaie a oficiat rânduiala Sfeș­taniei în clădirea în care funcțio­nează consulatul și a binecuvântat întreaga echipă care deservește noua secție consulară românească. La final, reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte l-a felicitat pe noul consul, i-a urat succes și i-a dăruit o icoană pentru instituție.

„L-am felicitat pe noul consul general, Ion Mihai, pentru toată strădania depusă în deschiderea acestei instituții și i-am urat succes în misiunea diplomatică alături de întreaga echipă de colaboratori. I-am oferit, în semn de binecuvântare din partea Reprezentanței Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, o icoană cu chipul Sfântului Cuvios Ioan Iacob Românul, lucrată în sidef”, a spus arhimandritul Teofil Anăstăsoaie, după cum informează basilica.ro.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Inserati termenul dorit si apoi apasati tasta Enter